Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CHRISTINA DAHL TRIO

30. september 2022 kl. 18:00

Kr. 129 – Kr. 328

Vi har endnu et Jazznæs-arrangement i kalenderen – og denne gang er vi stolte af at kunne præsentere Christina Dahl Trio:

Dahl Hemmer & Lillienskjold Trio skaber unikke øjeblikke. Musikken er direkte fra hjertet, soul fuld, groovie, levende og varm. Det fuldtonede følelsesudtryk præger musikken. Det er musik, der appellerer til både krop og sjæl.

Musikken bliver drevet frem af tre fantastiske musikeres enestående personlighed og tager udgangspunkt i Christina Dahls kompositioner.

Den prisbelønnede Christina Dahl er en af de mest respekterede og originale saxofonister fra DK.

Uforfærdet vovemod og dyb omsorg for musikken kendetegner Christina´s kunst både som komponist og saxofonist. Christina har evnen til at udtrykke sig med sin egen unikke lyd fra det krystalklart lysende, sfærisk drømmende til det ulmende.

Christina skaber musikalske billeder og fortællinger af kompositorisk høj kvalitet med både kant og finesse. Christina Dahl er en amazone med saxofon og har som kapelmester komponeret musik til klassiske og rytmiske ensembler i alle størrelser og været udøvende saxofonist i mere end 30 år og har løbende udgivet 12 albums i eget navn og medvirket på m.a. Turneret med utallige ensembler i DK og udlandet. Undervist på diverse konservatorier og mgk – musikskoler i DK. Christina Dahl modtog Ben Webster Prisen i 1994, Prisen for bedste arrangement af en belgisk komponist og en pris ved ‘Europe international Jazz Contest’ i Belgien 1994, Bent Jædig Pris 2010, Hæderspris af komponistforeningen DJBFA 2011 og Walther Klæbels Mindelegat 2012.

“Soft toned and breathy tenor saxist Christina Dahl creates Givenchy impressions”. George W. Harris, Jazz weekly

”… med hendes kompositioner arbejder gruppen med en musik, der bringes ud langs kanterne af det frie, men altid med en stærk melodisk sans og en formmæssig livline. Det er en opskrift med en spændingsladning, der kan køre langt endnu – ” Christian Munch-Hansen fra Politiken

“Musikken er ekspressiv, energisk og eksplosiv – uforudsigelig… dynamisk, mange facetteret, sansemættet, men også stadig klart lyrisk og luftig”. Ivan Rod, Gaffa

Dan Hemmer behersker den enestående kombination af bas og groove i hammondorglet. Hemmer spiller yderst smagfuldt, varierer sit udtryk, farver og fortæller historier med orglet. Han optræder i mange sammenhænge og den mest kendte er med Blicher Hemmer Gadd med den internationale stjerne Steve Gadd på trommer. Desuden spiller han med Astro Buddha Agogo, Nulle/Emil De Waal/Gustaf Ljunggren, Jens Lysdal Band, Dissing & Las, Rasmus Nøhr og The Savage Rose.

Espen Laub von Lillienskjold på trommer har slået sit navn fast på scenen, som én af de mest spændende trommeslagere i tiden. Hans legende tilgang og særlige måde at komplimentere helheden af musikken på er med til at skabe et helt unikt udtryk. Hans spil er raffineret, dynamisk og altid top musikalsk. Espen spiller bl.a. med Blood, Sweat Drum ‘N Bass Big BandPhilThe Matthew Herbert Big Band, Kjeld Lauritsen, Mads Mathias, Nikolaj Bentzon trio og Willy Egmose trio, m.fl.

Man kan købe billetter med en dejlig to-retters menu og music only. Menuen serveres klokken 18.00 og musikken går på klokken 20.30.

Køb billetter her:

Music only – 129 kroner

Med middag – 328 kroner

Detaljer

Dato:
30. september 2022
Tidspunkt:
18:00
Pris:
Kr. 129 – Kr. 328
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
http://www.halsbryg.dk/event/christina-dahl-trio/

Arrangør

Halsnæs Bryghus
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *