Om Jazznæs

Jazznæs – et samarbejde

I Gjethusert og Torup Musikforening, Halsnæs, blev vi opmærksomme på muligheden for at blive en del af Copenhagen vinterjazz og deres markedsføring. Vi kontaktede to fremtrædende aktører i området så vi blev: Gjethusert, Torup Musikforening, Hundested  Kino og Halsnæs Bryghus. Gruppen søgte penge i kommunens visionspulje og fik tilsagn  om støtte. Så var det bare at gå i gang. 

På vores møder inden den første festival, fik vi fornemmelse for den fine synergi, der opstår, når godtfolk mødes. I vores netværk har vi en løbende dialog og får altid nye indfald, input og idéer og vi får koordineret vores arrangementer. 

Vi har nu en styregruppe der består af de oprindelige fire parter. Øvrige aktører orienteres  og høres ved mail og indkaldes efter behov. 

Vores fællesoverskrift for Jazzfestivaler under Copenhagen Jazzfestival blev Jazznæs. Vi  kontaktede Flemming Quist Møller som lavede en plakat med inspiration fra filmen Bennys Badekar. Pengene til plakaten blev fundet ved crowdfounding og støttet af kommunens  Kulturelle samråd. 

Vi solgte bla. plakaten ved et arrangement i Hundested Kino, hvor Flemming Quist Møller signerede.

 

Festivalens partnere

Redaktionsgruppen herunder består af:

Ulrik Münster-Swendsen (Gjethuset), Pia Kai-Sørensen (Mejeriet), Maise Thrue (Halsnæs Bryghus), Michael Pedersen (Hundested Kino).

unnamed