Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jan Harbeck

17. september

Kr. 220

Det nye album ’Balanced’ indeholder 9 nye numre, som er optaget i foråret i Brorsons Kirke i den fine akustik, som rummet har. Det er en smuk og intens plade med den helt særlige lyd, som orkestret har opdyrket gennem tæt samspil igennem de sidste 15 år.

Jan Harbeck Quartet har en helt særlig evne til at skabe et intimt rum med en akustisk balanceret lyd, hvor intet står mellem publikum og musikerne.

Kvartetten består som altid af den mesterlige pianist Henrik Gunde, som blandt andet spiller med DR Big Band, kontrabassisten Eske Nørrelykke, der med sin dybt personlige tilgang til instrumentet skaber magi i musikken samt den virtuose og nuancerede trommeslager Anders Holm, der også får musikken til at swinge i Savage Rose.

Jan Harbeck Quartet har spillet koncerter over det meste af Europa, og helt sensationelt er deres udgivelser blevet streamet mere end 13 millioner gange på Spotify.

Jan Harbeck fik for nylig mulighed for at overtage Stan Getz’ gamle tenorsaxofon fra 1939, og ’Balanced’ er første indspilning på dette fine instrument, der har en sjældent varm og smuk dyb lyd.

Henrik Gunde og Jan Harbeck har sammen modtaget den prestigefulde Ben Webster Pris.

 

Jan Harbeck Quartet:

Jan Harbeck: tenorsax

Henrik Gunde: piano

Eske Nørrelykke: kontrabas

Anders Holm: trommer

NB. Unumm. siddepladser – Husk du også kan købe partoutbilletter til hele Jazznæs festivalen – KUN 490 kr for alle fire koncerter i Gjethuset. 

Detaljer

Dato:
17. september
Pris:
Kr. 220
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://gjethuset.dk/program/jazznaes-jan-harbeck-quartet/

Arrangør

Gjethuset
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Gjethuset
Gjethusgade 5
Frederiksværk, 3300 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *