Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Malene Mortensen

17. september 2022 kl. 20:00

Kr. 230

Malene Mortensen er en af de mest prominente, danske jazzsangere med et ekstraordinært CV. Hun har tourneret I det meste af verden, og hun har indspillet under eget navn siden 2003.

Der er gået 15 år siden, Malene Mortensen udgav sit første album i en alder af 21 år. Fra begyndelsen af karrieren har hun arbejdet sammen med store musikere som Niels-Henning Ørsted Pedersen, Alex Riel, Chris Potter, Mike Stern, Avishai Cohen, Christian Sands, Terreon Gully, Chad Wackerman, Adam Rogers, Niels Lan Doky o.m.a.

Tiden, hvor hun var et ungt og lovende talent, er for længst passeret; Hendes stemme har mange farver, hendes fraseringer er langt mere udfordrende, og hendes klangfarve udvikler sig for hver ny udgivelse.

Malene er en artist af internationalt format; hun har passeret stadiet med ungdommelig weltschmerz. I dag omfavner og udtrykker hun også alt det positive, hvilket ikke altid er lige så nemt, som det lyder.

Malene Mortensen har optrådt på jazzscener I stort set alle europæiske lande, Mellemøsten, USA, Australien og store dele af Asien med sin egen trio, big bands eller som featured solist i forskellige sammenhænge senest på torne med Kid Creole & The Coconuts.

Detaljer

Dato:
17. september 2022
Tidspunkt:
20:00
Pris:
Kr. 230
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://gjethuset.dk/program/jazznaes-malene-mortensen/

Arrangør

Gjethuset
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Gjethuset
Gjethusgade 5
Frederiksværk, 3300 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *